Over ons.

De website Renovlies Informatie is onderdeel van Bouwsector Nederland. Het aanspreekpunt in de bouw voor consumenten en vakmannen.

Overkoepelende Brancheorganisatie

Vroeger was er veel behoefte aan een centraal aanspreekpunt voor particulieren en behangers. Er moest een collectief komen die informatie kon geven over bouw gerelateerde onderwerpen. Er ontstond een online platform met specialisten op verschillende gebieden. ​ Bouwsector Nederland!

Onze Visie & Missie

Steeds vaker lees je online dat consumenten op zoek zijn naar een vakman. Ze komen vaak uit bij behangers die achteraf toch niet het resultaat leveren wat ze in eerste instantie beloofde. Renovlies Behang Aanbrengen besloot hier iets mee te doen. Bij ons huur je vakmannen in met 10+ jaren ervaring!

Enkele Teamleden

Geert van Renovlies Informatie.

Geert Hendrik

Directeur

Geert is het aanspreekpunt voor aangesloten behangbedrijven. Hij zorgt ook bij Behangservice NL ervoor dat aangesloten vakmannen hoogwaardige kwaliteit leveren

Luis van Renovlies Informatie

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis is de gene die de dagelijkse leiding heeft over meerdere teams. Zo is hij het aanspreekpunt van bijna alle grote nieuwbouwprojecten die wij in binnen- en buitenland doen. 

Sander van Renovlies Informatie.

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Sander is het eerste aanspreekpunt wanneer je een vraag hebt of een opdracht telefonisch wilt inplannen. Hij is zeer bekwam en werkt al meer dan 15 jaar voor onze organisatie.

Krijg je binnenkort een Nieuwe Woning ?

Het team van Renovlies Informatie kan je op veel manieren helpen. Zo kunnen wij je helpen met alle werkzaamheden voor renovatie en nieuwbouw. 

Wil je onze hulp en betaal je graag schappelijke prijzen? Contact ons dan voor een vrijblijvende offerte op maat!

Scroll naar boven